Korhatár nélkül! | Családi hétvégék sorozata a Műcsarnokban

Schopp Ildikó művészetpedagógus szombatonként elevenné varázsolja a kiállítás tereit. Kicsik és nagyok kalandos történeteken keresztül ismerkedhetnek meg a kiállított művekkel, és válhatnak maguk is alkotókká.
Várjuk az egész családot Korhatár nélkül a Műcsarnokban a Külön termek című kiállításokhoz kapcsolódóan!

2019. 03. 02. szombaton 10:30-tól 13 óráig

Maszkok

Lopakodjunk be álarcunk biztonságában Milorad Krstić különös világába. Készítsünk maszkokat a kiállítás képei között, alkossunk történetet a maszkjaink és a képek szereplőivel.  

 
2019. 03. 09. szombaton 10:30-tól 13 óráig

Csodagyümölcsök kertje

Harmónium varázsló kicsit unatkozott. Hogy szórakoztassa magát, összekeverte a megszokott dolgokat maga körül. Így lett a kicsiből nagy, a pirosból kék, a csendesből hangos, a sötétből világos. Milyen ez a felfordított világ? Nézzük meg, készítsük el ezt a színespapír világot Ördög Noémi képei között kalandozva.


2019. 03. 23. szombaton 10:30-tól 13 óráig

Itt meg mi történt?

Képbe-vetítés rövid történetírással, fóliaképek készítésével. Németh Marcell munkái lehetőséget adnak a kíváncsi és figyelmes látogatóknak, hogy saját maguk megfejtsék és  kitöltsék a hiányokat. A korhatár nélkül családi napon kísérletet teszünk válaszokat találni a kérdésre: itt meg mi történt?

A családi napok programjaira a kiállításra megvásárolt jegyek érvényesek, 7 éves kor alatt a részvétel ingyenes.

 

További információ kérhető: schopp.ildiko@mucsarnok.hu

2019. január 9. szerda 12:35

Korhatár nélkül!

A II. Építészeti Nemzeti Szalon A jövő körvonalai című kiállítási szekciója 2020. 03. 30-ig Kőszegen várja az érdeklődőket

Előző hír