Körülöttünk. Nemzeti Szalon 2017. Iparművészet és Tervezőművészet FINISSZÁZS augusztus 8-13

 

Körülöttünk. Nemzeti Szalon 2017. Iparművészet és Tervezőművészet

FINISSZÁZS program:


Augusztus 8–13. között a magyar design egyik remekét, a Bogányi-zongorát látja vendégül a Műcsarnok.

BOGÁNYI KONCERT, augusztus 10., csütörtök 20:30
Kerekasztal beszélgetés: Szegő György művészeti igazgató bevezetőjét követően Bogányi Gergely Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar zongoraművésszel, az MMA rendes tagjával és Üveges Péter formatervezővel Scherer József kurátor beszélget, majd Bogányi Gergely 21.00-22.00 klasszikusokat játszik a saját ötletéből és közreműködésével, Üveges tervei alapján készült, világhírű Bogányi-zongorán.

SZAKCSI LAKATOS KONCERT, augusztus 12., szombat 20:30
A világhírű jazz szólista, a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas Érdemes Művész, Szakcsi Lakatos Béla szólaltatja meg a hét évig készült zongorát.
Belépődíj a koncertekre: 1500.- Ft

ZÁRÓ TÁRLATVEZETÉS A TÁRLAT KÉT KURÁTORÁVAL: augusztus 13., vasárnap 15 óra
Sára Ernő és Scherer József kurátorok, az MMA rendes tagjai vezetik körbe a látogatókat a több, mint 400 művész alkotását bemutató tárlaton. A szakma két elismert képviselője hagyományos keretek között beszél majd az alkotókról és természetesen a műtárgyakról, amelyek zöme ismerős lesz: nap, mint nap látjuk őket, és néha van időnk gyönyörködni is bennük.
Belépés: aznapi kiállítási belépőjeggyel

KÖRÜLÖTTÜNK – már csak augusztus 13-ig!
MEGHOSSZABBÍTOTT NYITVA TARTÁS : utol­só héten csü­tör­tök­től szom­ba­tig 20 óráig vár­juk látogatóinkat klimatizált termeinkben.

Csütörtöktől-vasárnapig a Szalon kiállítás katalógusa 20 % kedvezménnyel vásárolható meg a helyszínen, a Műcsarnok ArtBoxban.
 

 

2017. augusztus 10. csütörtök 11:30

Következő hír

Műcsarnok Teremőr

Új! Ingyenes belépés a Nagycsaládosok Országos Egyesülete | NOE tagok részére

Előző hír