EZ KIT ÉRDEKEL? MEGHÍVÓ KÖZÉPISKOLÁSOKNAK A MŰCSARNOK MŰVÉSZETI LABORJÁBA

Szeretettel várjuk azoknak a középiskolásoknak a jelentkezését a Műcsarnok művészeti laborjába, akik szívesen vennének részt egy közös munkában.

A téma: az iskola, mint tér, hely, épület. Az iskola, mint a mindennapok időbeosztását hosszú éveken át meghatározó intézmény. Az iskola, mint a barátságok és konfliktusok színtere.

MILYEN AZ ISKOLÁD?

MILYEN AZ ISKOLA?

Oszd meg velünk a véleményedet!

Beszéljünk arról, hogy mitől lehet jó vagy szükséges rossz, miért kötelező, mi teszi, mi teheti élhetővé azt a helyet, ahol ott töltöd minden hétköznapodat. Beszélgessünk erről egy iskolától távoli térben, műalkotások között. Olyan művek között, amelyeke n keresztül ma ismer t művészek (akik tegnap még diákok voltak!) beszélnek a saját iskolaéveikről.

A Műcsarnok művészeti laborjában az EL TE Neveléstudományi Doktori Iskola, Elméleti-történeti programjának hallgatóival együtt kíváncsiak vagyunk a véleményetekre, akár szavakban, akár képekben, szituációkban, fotókban, videókban fogalmazzátok meg.

A találkozás helye a Műcsarnok (Budapest XIV., Hősök tere) mélyszintjén a Box nevű kiállítótér.

Ideje: február 5. és május 14. között, hétfőnként 16.00–17.30.

Az aznapra közösen kiválasztott témához választunk egy műtárgyat, és a közös munka eredményét, szavaidat, véleményedet, értelmezéseidet, álló- és mozgóképeidet a műtárgy mellé tesszük. A közösen alakított projekt-tér, a kiállítás nem látogatói cél, hanem a munka terepe, eszköz a beszélgetéseink rögzítésére.

Reméljük, választ kapsz a kérdésedre: kit érdekel a véleményed?

 

KEDVES TANÁR KOLLÉGA!

ÖRÖMMEL VENNÉNK RÉSZVÉTELÉT AKÁR AKTÍVAN, AKÁR MEGFIGYELŐKÉNT VALAMELYIK HÉTFŐI LABORMUNKÁNKBAN.

RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKÁT JELEZZE A ban.ildiko@mucsarnok.hu EMAIL CÍMEN!

 

2018. január 30. kedd 16:24

nemzeti-szalon.hu

Előző hír