Extra kedvezmények a Műcsarnokban

• Zuglói (XIV. kerületi) és Terézvárosi (VI. kerületi) lakcímkártyával valamint Erzsébetváros kártyával (VII. kerületi lakosok) 20% kedvezményt biztosítunk minden jegytípusból, november 12-ig.
• A Magnet bankkártyával fizetők 20% kedvezményt kapnak a teljes árú és a kombinált belépőjegyekből, november 12-ig.
• A Néprajzi Múzeum, a Természettudományi Múzeum, a Mezőgazdasági Múzeum, és a Füvészkert belépőjegyeinek felmutatásakor 50% kedvezményt adunk a teljes árú és kombinált belépőjegyekből, november 12-ig. A műcsarnoki belépők is 50% kedvezményre jogosítanak az említett múzeumokban.
• Az Uránia mozi is vetíti Juliano Ribeiro Salgado és Wim Wenders kiállításunkhoz kapcsolódó, A föld sója című filmet további két alkalommal (2017. október 28. 11:00 óra és   november 11-én 15 óra).  Akik a Metamophosis | Salgado kiállításra jegyet váltottak a Műcsarnokban, és azt felmutatják az Uránia pénztárában, kedvezményes 1100 Ft-os, illetve diákok, pedagógusok és nyugdíjasok kedvezményes 800 Ft-os jegyáron nézhetik meg a filmet. Azok részére, akik az Uránia moziban A Föld sója című filmvetítésekre jegyet vásároltak, és azt felhasználást követően leadják a Műcsarnok jegypénztárában, november 12-ig 50%-os kedvezményt biztosítunk a Metamophosis | Salgado kiállítás teljes áru normál és kombinált jegyek árából.
• ÚJ! Oszd meg videónkat, és gyere el Sebastião Salgado Genesis című kiállítására! A videót megosztók 20% kedvezményben részesülnek. A kedvezmény érvényesítéséhez nem kell mást tenned, mint felmutatni a megosztott bejegyzést egy arra alkalmas eszközön (pl. okostelefon, tablet). Minden belépőjegy megváltásánál csak egyszeri kedvezményt biztosít. Az akció minden jegytípusra vonatkozik. Időtartama: október 30-ig. https://www.facebook.com/Mucsarnok/videos/10155319602964862/

A fenti kedvezmények csak pénztári (nem online) jegyvásárlás esetén érvényesek.

• Sebastião Salgado: Genesis c. könyve (Tachen, 520 oldal) a kiállítási belépőjegy felmutatásával 20% kedvezménnyel (20250 Ft helyett 16200 Ft-ért) kapható a Műcsarnok ArtBoxban, november 12-ig vagy a készlet erejéig.
 

2017. szeptember 26. kedd 13:21

nemzeti-szalon.hu

Előző hír