10. Lakástrend & Design Kiállítás

A lakberendezés és tárgytervezés hazai seregszemléje

www.lakastrend.hu A Lakástrend és Design tizedik alkalommal fogja egybe a hazai lakberendezés és otthonteremtés formálóit, kiállítókat és gyártókat.

Az elmúlt tíz év alatt a budapesti kiállítás naprakésszé vált. A nemzetközi lakberendezési és designkiállításokon érzékelhető változások, új trendek szinte egyidőben megjelentek a műcsarnoki bemutatókon.

A kiállításnak nagy szerepe van a neves nemzetközi gyártók és világhírű tervezők munkáinak megismertetésében, a design iránti igény felkeltésében, illetve a hazai lakberendezés színvonalának érzékelhető emelkedésében. Az esemény a „madeinhungary” tárlatnak köszönhetően a magyar designerek számára is komoly megmérettetési terepet biztosít. Idén önálló helyszínen, a Műcsarnok mellett felépített pavilonban láthatók a pályázatra beérkezett és a szakmai zsűri által kiválogatott alkotások.

Ebben az évben új tematikai egységgel bővül a kiállítás: a Műcsarnok apszisában Design Focus (DeFo) néven olyan programsorozat indul, amely a design jelentésének újraértelmezésére vállalkozik. A DeFo kreatív találkozási pontként előadásokkal és performance-szerű eseményekkel igyekszik felfejteni az építészet, a divat, a formatervezés, a vizuális kommunikáció és a kereskedelem összefüggéseit, kapcsolódási pontjait; egyben stratégiát is kínálva a szakmai közélet és a designorientált érdeklődők számára.
2007. március 8. - március 11.

Műcsarnok

Jegyek
2007. február 23.
Előző kiállítás

freq_out

2007. március 9. - március 16.
Következő kiállítás

KORNIS - 80