Hőseink, a térhajlító téralakítók | nyári alkotóműhely | 2024. június 24- 28.

Az idei évben a Műcsarnok nyári alkotóműhelyének programja a HelyiÉrték | III. Építészeti Nemzeti Szalon kiállításhoz kapcsolódik, Hőseink, a térhajlító téralakítók címmel.

Nyári műhelyünkbe azoknak a 8 és 12 év közötti fiataloknak a jelentkezését várjuk, akik nyitottak az együtt gondolkodás, az önálló és a közösségi alkotás, a képzőművészet, az építészet irányában. Az egyhetes időtartam alatt világokat teremtünk földön, vízen, levegőben. Történeteket mesélünk, új szokásokat és rítusokat alakítunk ki, láthatóvá tesszük a gondolatainkat, tervezünk és makettezünk, gipszet öntünk, festünk és rajzolunk, színekkel, fénnyel, árnyékkal játszunk.

A foglalkozásokat Rác Csenge, a Magyar Képzőművészeti Egyetem doktori iskolájának hallgatója és Schopp Ildikó művészetpedagógus vezeti.

Az alkotóműhely 2024. június 24-én hétfőn kezdődik, és június 28-án péntek délután egy bemutatóval ér véget. A foglalkozások minden nap 9-től 16 óráig tartanak, a gyermekek tízórait, ebédet és uzsonnát kapnak. Napi programjaink a Műcsarnok tereiben, gyerekstúdiójában, illetve a Ligetben valósulnak meg.

A műhely teljes költsége: 47 000 Ft / fő

testvérkedvezménnyel: 42 000 Ft

További információ, jelentkezés: schopp.ildiko@mucsarnok.hu

2024. június 24. - június 28.
Jegyek
2024. június 2. 16:00 - 17:00
Előző program

Rockenbauer Zoltán nyitó kurátori tárlatvezetése Molnár László Fénylepel című kiállításán