en

2022 nyári alkotóműhely | 2022. 06. 20-24.

2022 nyári alkotóműhely | 2022. 06. 20-24.
Öt nap a különleges tárgyak birodalmában
Hétköznapi vagy varázstárgyak? Egyediek vagy sokszorosítottak? Hogyan változtat meg minket a varázstárgyak birodalma, ha a véletlen, a langyos nyári szél, vagy a varázslatos virágillatok miatt eltévedve ott kötünk ki? Hogyan sikerül kapcsolatot teremteni ebben a különös világban, és amikor megtaláljuk a visszavezető utat, vajon lesz -e olyasmi, amit ebből a kalandból magunkkal tudunk majd vinni? Festünk, rajzolunk, nyomtatunk és tervezünk, gipszet öntünk, agyagból építkezünk és újrahasznosítunk, ráadásul minden napunk eseményeit térbeli naplóban rögzítjük, hogy el ne feledkezzünk a részletekről! Minden elkészült alkotásunkat pénteken bemutatjuk a szülőknek, barátoknak, akik kíváncsiak egy különleges világban tett látogatás mindennapjaira. Felfedezésünk helyszínei a Közös tér | II. Ipar- és Tervezőművészeti Nemzeti Szalon 2022 kiállítás terei lesznek.
A foglakozások minden nap 9-től 16 óráig tartanak, a fiatalokat 8:30-tól tudjuk fogadni. Az ebédet, tízórait, valamint az alkotáshoz szükséges anyagokat, eszközöket biztosítjuk a gyermekek számára.
Részvételi díj: 37 000 Ft, testvérkedvezménnyel: 33 000 Ft
 
8-12 éves alkotni szerető fiatalok jelentkezését várjuk kalandozásunkhoz. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni, maximális létszám 18 fő.
 
Jelentkezés és további információ: schopp.ildiko@mucsarnok.hu
 

2022. április 21. csütörtök 10:47

Következő hír

Kondor-Szilágyi Mária, a Műcsarnok vezető kurátora lesz a 18. Velencei Építészei Biennále Magyar Pavilonjának kurátora

nemzeti-szalon.hu

Előző hír