Képzőművészeti alkotóműhely a Műcsarnokban

Súlypontoktól a hagyományokig a patafizikus labirintuson keresztül – Légy te is a része a kalandnak!

Köszönjük az érdeklődést, a létszám betelt. Már nem tudunk új jelentkezőket fogadni.


Várunk titeket a nyári képzőművészeti alkotóműhelyünkben! Felfedezhetitek kiállításainkat, utazzatok velünk az időben és a térben, ahol a súlypontoktól a hagyományokig a patafizikus labirintuson keresztül különböző művészeti stílusokat és technikákat ismerhettek meg. Csatlakozzatok hozzánk, és élvezzétek a nyári szünetet a művészet és a kalandok világában! Festünk, rajzolunk, nyomtatunk és tervezünk, gipszet öntünk, agyagból építkezünk és újrahasznosítunk, ráadásul minden napunk eseményeit vizuális naplóban rögzítjük, hogy el ne feledkezzünk a részletekről! Minden elkészült alkotásunkat pénteken bemutatjuk a szülőknek, barátoknak, akik kíváncsiak egy különleges világban tett látogatás mindennapjaira. Felfedezésünk helyszínei a Műcsarnok kiállítóterei, kiállításai lesznek.

A foglakozások minden nap 9-től 16 óráig tartanak, a fiatalokat 8:30-tól tudjuk fogadni. Az ebédet, tízórait, valamint az alkotáshoz szükséges anyagokat, eszközöket biztosítjuk a gyermekek számára.

8-11 éves alkotni szerető fiatalok jelentkezését várjuk kalandozásunkhoz. A jelentkezéseket a beérkezés sorendjében tudjuk fogadni, maximális létszám 18 fő.

Jelentkezés és további információ: schopp.ildiko@mucsarnok.hu 

Az alkotóműhelybe való jelentkezés a tábor díjának (42.000 Ft) befizetésével válik véglegessé, amelyet a tábor kezdete előtt legkésőbb 10 nappal kell megtéríteni.

2023. június 19. - június 23.
Jegyek
2023. június 18. 15:00 - 16:00
Előző program

Petrás Mária és Kiss Krisztián zenés tárlatvezetése a II. Népművészeti Nemzeti Szalon kiállításon

2023. június 24. 16:00 - 18:00
Következő program

MÚZÉJ | Lélek-gyöngyök – Műcsarnok Promenád | Táncház a Korinda Zenekarral